diumenge, 10 d’abril del 2011

El Barça aguanta la presió i segueix a 8 punts


El Futbol Club Barcelona continua al capdavant de la classificació de Primera Divisió després de la jornada número 31 del campionat de Lliga, i segueix mantenint la distancia de 8 punts respecte el Real Madrid.

En aquesta ocasió els blancs van jugar primer, i s’endugueren la victoria de San Mamés per 0 a 3 amb  dos gols de Kaka’ i un de Cristiano Ronaldo. Això podía presionar al Barça, però els homes de Pep Guardiola acabaren resolent un matx incòmode contra el cuer, l’Almeria, que va fins i tot aconseguir avançar-se en el marcador. Però Messi per partida doble i Thiago remuntaren el partit i els 3 punts es quedaren a casa.
D’aquesta manera, el Barça segueix amb 8 punts de marge, i surtirà líder passi el que passi en la següent jornada de Lliga, que enfronta els dos equips. 

Abans però, la tornada dels quarts de final de la Champions League, que tan l’un com l’altre ja tenen pràcticament resolta. Els homes de José Mourinho viatjen a Londres a defensar el 4 a 0 aconseguit a Madrid, mentres que els blaugrana viatgen a Donetsk amb un 5 a 1 a favor.
Així doncs, dos partits assequibles que fan pensar que els tècnics podrien reservar algun jugador important pensant en el partit de Lliga.

En cas que el FC Barcelona s’alcés amb la victoria, la Lliga quedaría pràcticament sentenciada ja que disposaria d’un coixí d’11 punts respecte els blancs. En cas contrari, es podria escurçar la distància a 5 punts, que a falta encara de  6 partits per al final, deixaria la Lliga totalment oberta.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada