dissabte, 15 de gener del 2011

L'Atleta de Crist torna als terrenys de joc

Kaka' ha tornat, i ha entrat per la porta gran, després de pràcticament un any sense trepitjar els terrenys de joc, i marcant ja un gol al Santiago Bernabéu contra el Vila-Real, tercer classificat de la Lliga.
Kaka', però, apart de dins el terreny de joc, destaca també fora d'aquest. No com alguns jugadors per les seves sortides nocturnes o vides privades més que complicades (em venen al cap un parell de jugadors de la Lliga anglesa). El '8' del Real Madrid destaca pel contrari. Treball dins i fora el camp, compromís, una vida familiar estable, etc. I tot això possiblement degut a una fervent creença en Déu. El brasiler forma part de l'Església Evangèlica, i segueix el seu model de vida.

Però, d'on ve aquesta religiositat? De petit, Kaka' sofrí un terrible accident al saltar d'un trampolí. El resultat: una vèrtebra trencada. El futur jugador del Milan i del Madrid entre altres corria el perill, doncs, de perdre la mobilitat a les cames. Cosa que hagués significat, evidentment, que la seva carrera futbolística hauria acabat en aquell moment.
Un Kaka' quasi rendit i veient-se desesperat, començà a creure en Jesus, a assistir a l'Esglèsia i a resar. El resultat? La recuperació del jugador. Kaka' cregué que la seva curació havia sigut un gest de voluntat de Déu.

Quan el Milan va guanyar la Serie A el 2004, lluí una samarreta amb l'eslògan: 'I BELONG TO JESUS'. Llueix també una polsera on es pot llegir 'Jesús'.Afirma el jugador, també, que pertany a les files del Reial Madrid gràcies a Déu: Quan li arribà una oferta desorbitant del Manchester City, Jesús li recomanà quedar-se al Milan, i gràcies a això pogué fitxar per el club madrileny.

1 comentari:

  1. Tot un exemple de constància, superació i esperit de lluita. Kaká ha demostrat que és un gran futbolista però amb 28 anys encara és a temps de fer moltes coses.

    http://www.youtube.com/watch?v=QvFsS6Xb49Y&feature=related

    Una abraçada i felicitats pel bloc.

    ResponElimina