dilluns, 24 de gener del 2011

Rivaldo, el nou mite del Sao Paulo

El 'crack' brasiler fixa pel Sao Paulo a l'edat de 38 anys, i amb la negativa de retirar-se, encara, del futbol professional.

El futbolista era actualment president i jugador del Mogi Mirim Esporte Clube, que competeix també en la primera divisió paulista. El contracte és un prestam fins a finals de 2012, per tant Rivaldo jugarà com a mínim fins als 40 anys. També hi ha l'aprovació del contracte amb l'equip Bunyodkor, d'Uzbekistán, en el qual va jugar l'any 2010 i que encara té drets sobre el seu contracte.
"La negociació contempla també la realització d'una sèrie d'accions de márketing conjuntes entre el Sao Paulo i Rivaldo, mitjançant les quals el Sao Paulo pretén explotar la imatge de l'esportista, que fou elegit per la FIFA com el millor jugador del món el 1999", ressaltà el club.


Rivaldo començà la seva carrera als 18 anys, quan va fitxar pel Paulista de Recife, el 1989. Els tècnics de l'equip brasiler, però, van pensar que era massa dèbil per a jugar a futbol professional degut a la seva dèbil complexitat física. Fixà pel Santa Cruz Futebol Clube el 1991. Un any més tard es mudà a São Paulo, on començà a jugar al Mogi Mirim Esporte Clube, equip que des del qual ha fitxat pel Sao Paulo actualment. Les seves bones actuacions van fer que el 1993 se situés ja a l'elit futbolístic brasiler, aquest cop al Corinthians, de primera divisió.
Rivaldo, quan militava al Santa Cruz (1991)

El futbol brasiler està recuperant grans futbolistes experimentats a Europa per la disputa del Campeonat Paulista i la Lliga de Brasil. El Sao Paulo, amb la novetat de Rivaldo, compta també amb el porter-golejador Rogeiro Ceni, de 38 anys. El seu principal competidor, el Corinthians, presenta per a aquesta temporada a Ronaldo (35) i el lateral Roberto Carlos (37).
El Fluminese, actual campió del Brasil, compta a les seves files amb futbolistes de renom com Deco, Belleti, Emerson o Fred; o el cas de Ronaldinho, que va fitxar el passat 11 de gener pel Flamengo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada